mitt nya liv!!

mitt nya liv har faktiskt börjat riktigt bra!!!
mitt rum är fortfarande städat och jag lämnade in min hemtenta i tid.. men det tar på krafterna att vara ordentlig plus att man måste tänka hela tiden... men det är ju bra hjärngympa iaf..

mitt nya liv!!

mitt nya liv har faktiskt börjat riktigt bra!!!
mitt rum är fortfarande städat och jag lämnade in min hemtenta i tid.. men det tar på krafterna att vara ordentlig plus att man måste tänka hela tiden... men det är ju bra hjärngympa iaf..

Ordning å reda!

Dags för en omstart på livet! (detta har jag sagt många ggr, men nu kanske de håller) det har iaf börjat bra! i dag tog jag mej nämligen tid till att gå ner till banken för att fixa ett visa kort och internetbank. så nu va det avklarat.. problemet är bara att jag inte riktigt förstår mej på den.. men man lär sig väl.

helgen har annars varit mkt lovande!!
fredagen blev torastens å banhof riktigt kul hade vi!
å lördan blev det en lite kort tur till matilda å carro, va så in i nordens trött så det va skönt att komma hem tidigt.. jobbade ju hela helgen å vi slog rekord på pizza bakning ja å harry.. 250pizzor både fredag å lördag å söndagen var rätt bra den me!! ojojoj!!

nu är det iaf måndag och med det börjar mitt nya liv nr103!så nu skall jag gå å städa för att sedan åka till stallet å för att efter det göra läxa ( bara det är ett framsteg) hahaaha

I väntan på matte lektion!

Jag sitter här i skolan i väntan på min matte lektion, kom underfund med mig själv att jag nog blev så gott som tvungen att gå på matte stugorna för att hinna färdigt med allt som skall göras innan provet. vi skall ju ut på apu i fyra veckor, dvs att jag kommer att missa en hel månad matte lektioneroch det tycker jag inte låter så lovande..

Det har hänt mycket saker den här helgen eller kanske inte så mkt egentligen, men det har varit saker som tagit på krafterna.
Allt började i lördags morse när jag aknade och såg att det snöade.. å det snöade inte lite utan det var 15cm blötsnö!!  
Ibörjan kändes det lite kul med snö, det har ju trots allt inte snöat på hela vintern, men sen insåg jag att jag inteskulle kunna ta mig till stallet med moppen. Oo Shit va fan gör jag nu??  äh jag går å äter frukost å löser det sig.. tänk inte på det bara....
så jag gick upp å tog mej en  liten  frukost  och kom på att jag skulle inte bara ta mej till stallet, nej jag skulle ju upp till hishult å jobba på gästis också framåt eftermiddagen...  jag ringer min allra bästaste granne som alltid ställer upp för mej,  Anette du är en ängel! och hon fixar upp mej till hishult.
upp till stallet fick harry köra som vanligt, jätte tacksam för det, men det känns ju lite dumt att han alltid skall behöva köra mej.... hem skulle andreas kört mej, men evas gubbe va uppe hos dderas hästar så jag hjälpe honom lite sen kunde jag åka med honom hem!!  så allt ordnade sig till slut, nu fanns det ju bara ett problem kvar hur skulle jag ta mej hem fårn hishult.. ähh jag åker upp så blir det ju inte värre än att jag får gå hem om det skulle skrika.. men min andra ängel malin som precis har fått körkort var villig att transportera hem mig! TACK SÅ JÄTTE MKT TILL ALLA SOM HJÄLPTE MIG DEN DAGEN!!
allt löser sig! man skall bara inte tänka på det för mkt..

Lördagen avklarad nu till söndagen..
upp till stallet kl nio JOBBADE TILL TVÅ; VA HEMMA TRE PÅ NATTEN.. så det blev dra sig upp till moppen starta sätta igång autopiloten å hoppas på det bästa..
kommer upp till stallet släpper ut hästarna å vem e inte halt om inte min lilla ögon sten amulette.. in igen å ringa veterinären.. lymfangit fick jag som svar.. hämta massa medicin å ingen ridning.. helvetes jävla piss hon som hade börjat å gå så himla bra.. började sedan tänka på att anledning till varför hon hade varit lugn antagligen berodde på att hon känt på sig att hon höll på att blisjuk stackars stackars lilla amy!!


Bajsbrunt rum å vänner på besök!

Målarn kom idag kl 07:00 och skulle börja måla mitt rum. Äntligen tänkte jag!! å hade värsta förväntningarna!
07:15 öppnar målarn hinken till en stor diarréklick, jag höll på å spy. ska du verkligen kleta den där geggan på mina väggar?? ojojoj
Nej men det är ingen fara färgen blir dubbelt så mörk när den har torkat. Jag torkar svetten ur pannan och anländer till skolan första dagen som 18åring! Kände mej mycket vuxnare...hm
På lunch ringerjag hem till mamma å frågar hur färgen blev. -det blev jätte fint säger hon så jag slappnar av igen och gå på den sista lektionen för att sedan knalla hem till min nya lya..
Eller rättare sagt mitt nya diarré väggsrum Jippie!! jag hatar från och med i dag allt som är brunt och kommer där med aldrig i hela mitt liv någonsin inhandla något brunt igen!!!!!!!!!!!!!

vänner på besök hade jag iaf riktigt lyckat! kul att kunna få umgås med lite människor på kvällarna för en gångs skull annars brukar det ju bli plånboksätarna å galna jobbarkompisar!!
men  alex, frida å carin va iaf här å vi hade jätte trvligt på mitt bajsbruna rum.. tihti!!


Min lyckodag!

JAG KLARADE UPPSKRIVNINGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag är nog världens gladaste person idag!

Jag har hoppat med amy och hon tyckte attd et var skitkul!!!

enda tråkiga är att jag nu skall tömma hela mitt rum på grejer för imån kommer målaren och målar hela altet brunT!!!
 YES!

strålande solsken!!


Imorgon!

Imorgon fyller jag arton och har uppskrivning!!
JAg är jätte nervös...
Nu skall jag plugga det sista!
Puss Hej!

Blåsigt värrrrre!

Orkan varningar på radio och Nicco gav sig ut med sin turbo moppe till stallet... Hm då kan man ju undra hur det gick?
Efter att ha klarat av den osynliga hinderbanan som stormen drog med sig så satt hon åter hemma å åt lunch me familjen.. hon bara skrattade å sa till sin mamma att de va det roligaste hon gjort i hela sitt liv!
Fast hon tyckte att det var mindre kul att tömma skottkärran, eftersom att allt blåste upp i huvudet på henne.. Speciellt när hon hade tagit på sig att mocka tre extra boxar utöver hennes egna.. Men vad gör man inte..

storm å kram!!

Vad ska vi skriva idag??

Hm.. idag har jag inget si så där å berätta... men man kan ju alltid hittat på nåt.
klockan är nu 21,55 å jag har kommit hem från jobbet! Idag fick jag vara servitris, det är inte alls líka kul som att vara pizzabagare.. men det funkar ju det me!! Det var så där lagom tempo vilket var himla skönt! för ja va lite trött...
också stressad som vanligt.. det tog mycket längre tid i stallet än vad jag hade beräknat... men saker och ting får ta sin tid när man vill ha igenom allt. AMY va skit jobbig i början, bara stegrade sig å så hela tiden å då blev jag förbannad så jag hoppade av och hämtade ett spö å bankade till henne några ggr å sen gick hon som tåget! vi kunde till och med hoppa ett litet hinder!! Då blev lilla jag skit gla! samma me poppe han e en riktig go lite pålle att rida jätte mjuk på alla sätt bara jagf slappnar av, vilket ju är skitbra!! Det innebär att jag lär mig rida ännu mjukare och det har ja bra ut på amy sen!

Hm jag har visst fortfarande mjöl  kvar på mina armar..får npg gå å ta mig en dusch..

Idag är det sista gången som prima har öppet MKT TRÅKIT hade gärna varit där, men då hade jag inte orkat morgondagen får nog helt enkelt ta det lite lugnt denna helg eftersom att jag har uppskrivning på tisdag... Å jag är skit nervörs..
HÅLL TUMMARNA!!   

Jag Tar Tillbaka..

Jag tar tillbaka att killar kan vara bra å ha.. ångrade mig visst.. man klarar sig bättre utan! man blir aldrig besviken och man mår mkt bättre alltså måste det vara hälsosamt att vara singel!!
haha!!
Tacka vet jag hästarna!! Dom vet jag vart ja har!
puss å kram!

Onsdag!!

Onsdag och jag är bosatt på körskolan! Har idag klarat av allt vad jag behöver kunna.. Har bara lite repetioner kvar nu.. vilket känns jätte skönt för på tisda gäller det! Uppskrivning i Halmstad, Gud vad nervös jag är! Jag kan inte somna på kvällarna för jag tänker bara på den förbannade uppskrivningen och allt annat rörigt sånt som man inte förstrå sig på..

Imorgon kväll skall jag hjälpa till att göra en artistry hudvårdsvisning!! ska bli jätte kul! För det är verkligen ett märke som jag kan prata gott för! Därför känns det så jävla bra att få möjligheten att göra reklam och sälja dessa produkter!

Idag införde jag en ny regel vet inte om det va i går kanske?? (minnet e kort) men som sagt eller inte sagt så tänker jag tvinga hela min klass att skratta varje jävla rast! För nu är jag så himla trött på att se sura miner! ´Det spelar ingenroll hur mkt man än har att gör, det blir ju inte bättre av att inte skratta.. plus att skratt förlänger livet, så skratta är nyttigt och inte ett dugg jobbigt som det kan vara att göra andra nyttiga saker som t,ex. träna och äta nyttig mat!  Fiffigt va??

nu skall jag iaf försöka dedöva mig själv med världens tråkigaste bok så att jag kanske skulle kunna få somna i någorlunda tid i kväll hade varit uppskattande! ska ha matte imån första lektionen å då vill jag vara på topp, för det kan ju faktiskt vara riktigt kul när man är klar i knoppen!!

Inte så pjoskigt iallafall!

Man skall kanske inte dra förhastade slutsatser trots allt!! kankse ska ta tillbaka lite utav det jag skrev i mitt senaste inlägg! De små pojkarna kan va rätt kul att tycka om ändå!!

I dag kom jag på att jag nog är odödlig!

För när jag körde hem från stallet idag så va det full storm och jag överlevde!
helt fantastiskt!!!!
Livet kan vara underbart ibland!

Och för en gångs skull så kom jag överrens med min häst idag, hon kankse inte hatar mig iaf!

Började även skolan idag igen efter ett lite fullspäckat lov (som vanligt) och jag kan ju säga det attt det blev över mina förväntningar! KLassen var på ett strålande humör vilket gjorde mig väldigt glad! Allt blir ju mkt lättare när man har glada och positiva människor runt omkring sig!!
                                                                          TACK KLASSEN!!


Det finns en anledning!

Det finns en anledning till varför jag inte har någon pojkvän.. och jag var fast besluten om att den anledningen var att jag inte hade tid.
Men nu har jag kommit på den egentliga orsaken. Jag är helt enkelt rädd för att bli sårad och bortglömd på vägen. Det blir alltid så  "åh! han vill ja ha" allt verkar så bra i början men sen händer det nåt som får allt att bara sluta rakt av... självklart när man väl börjat få känslor för personen. och självklart förstår man aldrig varför, tankarna flyger iväg och man börjar undra vad man gjorde för fel och det är ju så himla kul att packa ner allt i en ryggsäck igen så jag ska nog sluta upp med att bli kär, man blir ju bara besviken ändå.
så jag tror att jag skall fortsätta att skylla på att jag inte har tid, för det låter mkt bättre också bli man inte sårad.
Det är mkt bättre att hålla sig till hästarna för de kan inte bara försvinna de finns alltid där även om de är trilska som snus ibland.

En kille berättade en gång för mej att hans far alltid sa att han aldrig skulle bli tillsammans med en hästtjej, för de älskade hästen mer än sin pojkvän. och det är kanske så det ligger till. Men om jag själv får säga så finns det ju olika kärlek.
jag har en kärlek till mina hästar som ingen kille i hela världen kan ta ifrån mej, men en kärlek till en kille kan man ju inte jämföra med denna förleken för en kille älskar man ju på ett annat sätt! Med en kille kan man dela känslor och få ett svar tillbaka. med hästarna kan man bara göra egna tolkningar.


längtan!

varför finns inte den där som man kan hålla om, sitta å mysa med, hyra film med?? den som inte har några krav som man inte kan hålla?

SE jag har helt enkelt för höga krav!!

(Men nånstan finns du, nånstans där ja inte letat)