de går bra nu, pengarna rullar in som de ska, de går bra nu!!

Tänk vilken dröm rubrik.. synd bara att den inte stämmer in alls just nu.. ja va å betalade min sadel ida... roligare saker har ja ju gjort.. äh jag är super nöjd me sadeln och ja fick ett jäkligt bra pris så ja ska inte klaga! köpte även ett nytt fint shabrak så att vi ska va extra fina så fort ja ah råd att träna igen.. de dröjer nog lite eftersom ja åker till stockholm nästa helg.. får verkligen hålla i de små slantarna man har kvar! fick reda på i söndags att hädanefter kommer antagligen alla wes vara i göteborg ist vilket passar mej utmärkt!! de blir inte lika dyrt!

iaf va ha hänt..
hm... ja ha tagit de absolut jätte lugnt.. eller försökt iaf.. men jag blir bara lat å de e så himla tråkigt.. chefen på 33:an ringde ida å fråga om ja ville hoppa in å jobba på örta några timmar i sommar oxå.. å nicco i ett nötskal som inte kan säga nej tackade givetvis ja... eller hon har iaf blivit så mogen att säga att annabelle går första sedan tar hon va hon hinner och orkar!! hon vill ju gärna hinna njuta lite på stranden oxå! men de kommer nog att bli mkt lättare nu när hon har hästen mkt närmare!!

därför ser ja fram emot en riktigt härlig sommar!!  


HEY kompis, de går bra nu!!

väldigt dålig på att skriva har jag blivit, men va gör de när livet leker??
har alldeles för mkt att göra men va gör de när man kan åka till stallet och rensa hjärnan för att gå på en ny kula nästa dag?
asså ja ha kommit på att ju mer man jobbar desto mer får man gjort, även om man är trött.
å jobbar jag mkt nu så har jag ännu större anledning till att gå platina inom ett år och bli den yngsta platinan i europa de hade vatt så fett coolt!! å tänk att kunna göra precis va man vill utan att känna press för att man inte har råd!
för det finns inget som ja hatar mer än att ha press på mej som till exempel nu det här matte provet.. ja ska tenta av b kursen nu på tors å ja ha inte ens gjort halva boken än... har panik för det men gör inte så värst mkt för det.. för jag är så in i nordens skoltrött! hade gjort vad som helst för att få ta studenten nu!!


DETTA INLÄGG ÄR TILLÄNGLAT CISSI!!!

C-uper duper underbar
I-llegalt ball (vet egentligen inte va illegalt betyder men enligt mej bör de va typ ruggigt ball)
S-nuskigt rolig
S-atans snäll
I-n i nordens bra på att rida

ajajaj jag har ju glömt att nämna lite kort om mina vänner... här kommer det en bättring på de!

CISSI!
det finns en väldigt rolig historia om hur jag träffade cissi, men den behöver ja ju inte rabbla upp här. hon är iaf en brud som jag ser jävligt mycket upp till! hon har alltid så himla bra saker att säga. och hon stöttar mej till 110 %! hon får mig att kämpa när allt känns lönlöst och det är mkt tack vare henne att amy går som hon gör ida! TACK CISSI FÖR ALL UPPMUNTRAN!!! DU ÄR GULD VÄRD!!

CARIN, FRIDA Å ALEX
även ni är vänner som får mej att skratta och tycka allt är roligt! ochd et finns ju inget tråkigare än att inte skratta!! hihi så sträck på er!!

sen finns det många andra fina vänner oxå men jag orkar inte skriva mer just nu.. så bli inte arga om ja inte har nämt er de kommer!!