GÄVLE!!

Gud vilken härlig stad (eller är det en stad))
gävle är nog det mysigaste stället jag någonsin har besökt!!
tåg resan upp gick enligt planerna, jag klarade faktiskt av att byta tåg och allt!! över mins förväntingar!!
efter sju timmars vistele på tåg var jag framme i gävle och där kom familjen Westman och mötte mig! och jag kan verkligen skryta om att jag blev väl omhändertagen. det ären familj med stort hjärta och därför är jag väldigt glad att Spirran har fått chansen att bo hos dem! hon kan inte få det bättre!
de bodde i en liten bullerby by och det fanns faktiskt lite snö! men ganska snart började det att snöa och gasnka snart var det också fullt med snö överallt!

på tisdagenfick jag åka iväg och hoppträna med spirran vilket är jätte kul fast än att det var ett tag sen jag hoppade henne! och på onsdagen fick jag föja med ut på en tur i skogen och shit vilken härlig skog! om ni har sett filmen Narnia och kommer ihåg hur den skogen såh ut så kan ni jämföra med den!! jag som trodde att såntr bara fanns i sagor...
och på tordagen var det dags att åkla hem igen..
mend denna gång tog det 10timmar.. tåget vatt still uppe i hallsberg så det blev himla drygt.
och hela tiden ringde dessan och kollade så att jag hade det bra!! så gulligt!!

samanfattning av gävle är att: JAG VILL DIT IGEN!!!!


På väg till Gävle!

Idag måndag 19/2-07 skall jag bege mej till Gävle!! tåg till råga på allt.. och jag har typ aldrig åkt tåg och absolut inte själv iaf... ja e nog lite rädd om jag ska erkänna.... men de vill jag inte..
Det skall faktist bli jätte kul att få komma iväg lite!
jag har inte varit sen förra sport lovet och då va ja uppe i sälen en sväng. men nu skall jag verkligen  iväg för att slappna av och bara njuta av livet!
anledning till att jag åker till Gävle är att jag ska upp och hälsa på lilla spirran!! de ska bli skit kul att se hur hon har det! saknar ju min lilla sessa!!
tågresan kommer att ta ca 7h tänk att sitta i sju timmar och inte göra ett skit.. först tänkte jag gud va skönt!! men nu börjar det kännas lite drygt... ja menar sju timmar är ju ganska lång tid.
äh målet me den här resan är ju att ta de lugnt, tänk att jag ska va helt ledigt och då menar jag verkligen HELT LEDIG i hela fyra dagar, de har jag nog inte varit sen jag började jobba på annabelle för snart två sen...
fast tänk va pengar ja hade kunnat tjäna om ja hade stannat hemma och sluppit betala tåget och dessutom kunnat jobba hela veckan...  men det va ju lugnt ja skulle ta...
och sen hade jag nog inte velat jobba ensam me jenny och peter för så jävla roliga e dom inte... man måste ju ha roligt när man jobbar annars blir man ju deprimerad... fy katten

önska mej lycka till så höss vi!! 
 puss puss

hallå??

Ja tycker faktiskt att ni är lite dåliga på att lägga in kommentarer!! SKÄRPNING!!!! tihi!!

Nä men så lysande....

Hahahahaha!! vilken lysande dag....!!!!
ha vatt trött hela dagen, sitter å tänker på uppkörningen hela tiden... å var enda gång jag tänker på den blir ja skit nervös...
Hur som helst så hade jag min sista körlektion idag, sista någonsin hoppas jag på!! det gick iaf jätte bra och jag är riktigt nöjd, så det känns iaf lite bra inför imorgon.. av nån konstig anledning har jag redan planerat morgon kvällen.. och i de planerna är jag Niccolina med körkort och inte utan..

Hade nog tänkt å åka ut en sväng till strandhotellet i månkväll, se om där är nåt kul folk.. vilket jag nog tvivlar på.. men jag får nog ta å visa mej ute lite mer så att jkag har nån chans att hitta min drömprins.. det går ju inte så bra på den fronten.. hade egentligen tänkt lägga av med det, men det är för svårt..
Behöver ju någon att gosa med!! om inte annat får jag väl sätta ut en kontaktannons i hallandsposten det föreslog min lärare mig... hahaha eller inte?? då blir man ju kanske kidnappad.. å de ha ja inte tid me.. nä fy!

Underbarsta underbaraste amy!!

det finns en häst som heter Amulette hon är världens dumaste, elakaste och jobbigaste hästen som finns............. samtidigt som hon är världens underbaraste och finast i hela världen!! det är hon som får mig på gott humör, hon betyder fan så mycket mer än vad en kille någonsin kommer att göra, för de bara sviker..
idag var hon den där underbara som man kan sitta på i timmar, för första gången så fick jag henne lång å låg och man verkligen kände hur hon slappnade av och höjde ryggen.. den känslan går inte att beskriva med ord!
FAN VA JA ÄLSKAR DEJ!!!!!!!!!!!!!