Fy fabian

Denna Veckan Har JAg Råkat Ut för följande:

¤ Stoppad av polisen (hade naturligtvis glömt förarbeviset hemma... fick blåsa alkotest!!)

¤ Körde å välte me moppen ( lite repor + en sönderslagen baklampa första gången ja välte (mkt viktigt att notera))
 
¤ Halvt misshandlad av hästen

¤ Äran att jobba på nyårsafton (efter att ja köpt värsta nyårklänningen...)

¤ Massa annat skit som man kunnat spy åp..


                                                                               Fy fabian
                                                                               Fy fabian

oj..

Nä fy vilken hemsk  bild jag har först.. måste lägga in ett inlägg så att folk inte tror att ja e hel knasig...
tihi! 

rasten ida..

152519-9det här gjorde Dennis åp mig ida på vår lilla lunch rast. Men ni behöver inte vara oroliga.. jag gjorde igen!! mycket!!!! tihi!

lilla lilla jag

152519-8Nu blir michel gla om han går in å läser!!

fina naturen

152519-7

Vilken dag!

Håll med om att ibland finns det sådana dagar som man helst hade kunnat vara utan. Idag har det varit just en sådan dag. Dagen började hur bra som helst, det var svinkallt ute och mitt humör var på topp! jag älskar när vintern börjar närma sig å man riktigt känner hur det biter tag i en! HÄRLIGT!
Jag anländer röd om kinderna till skolan och beter mig som ett litet lekis barn. hm.. man måste ju utnyttja sitt humör!! å få i gång de andra tråkmånsarna! ibland kan min klass vara så himla dryg å då menar jag verkligen DRYG! allt är jobbigt å tråkigt.. men i dag hade jag tur jag fick iaf med mig några i mitt flummiga humör å vi hade riktigt kul!! JA! sedan ju längre dagen gick å ju tröttare man blev kom även alla problem. Vi hade klassråd sista lektionen å de var så SEGT å jag började känna av helgens slit i huvudet. Ja! äntligen lektionen slut å  jag börjar traska hemåt i det mysiga vädret! jag kommer hem säger till mamma att jag ska köra ut till MAXI för att köpa en jätte fin tröja som jag hade hittat i märkesbutiken som jag hade tänkt att ha på julafton, så jag går ut för att hämta moppen som numera är lagad och skall starta på direkten, men ak så fel jag hade.... visst den startade men för att lika snabb återgå till sin vinterdvala!! ju mer jag försöker desto surare blir det förbannade åbäket.. synd att det inte är min moppe för då hade jag sparkat å slagit på den tills den hade startat och sagt förlåt.
Så där sprack hela min dag.... det blev ingen tröja.. jag fick ringa till min skyddängel å tigga om skjuts upp till hästarna senare ikväll efter att jag har varit på körskolan. Jag har min första körlektion idag å jag är skit nervös..iiiiih!
så nu måste jag gå å ladda mentalt.
höss å sess!!

Trött...

Har precis kommit hem ifrån en slitig helg...jag har jobbat konstant och det känns nu.. benen värker, ögon locken känns som sandpapper och huvudet har jag tappat bort för längesen... men vad gör man inte när det enda men lever för är pengar? jag trodde aldrig att man kunde bli så beroende av pengar, å man måste bara ha mer hela tiden. tänk när man va yngre å delade ut reklam (värsta jag gjort i hela mitt liv..) då fick man en månadslön på ca 500kr och om man hade tur å hade slitigt extra mkt så kunde man få ut hela 700kronor, då va man ju rik.... ak ja de var längesen... hur långt kommer man liksom på 700 spänn ida? ett byxben...haha!

fast jag har ju ett shysst jobb så man skall inte klaga. Annabelle är nog det roligaste, där är ju alla mina vänner medans på gästis får amn verkligen veta att man lever, men det är verkligen skitkul! där jobbar man konstant i 12timmars pass varje gång. I lördags jobbade jag först 14-02.30 sov fem h å sen jobbade jag 9-20, det kommer att ta en halv vecka att ta igen sig... lagom tills man skall på nästa pass..
fast nu är dt inte så mkt på gästis bara någon enstaka helg fram till sommarn.. så nu är det Annabelle som gäller igen, det skall bli så himla skönt! det är verklogen världens mysigaste restaurang!
 Hipp Hurra För AnnaBelle!!!!

Lille basse!

Lille basse!

Dej saknar jag mest av allt!! Sparrisen!

Dej saknar jag mest av allt!! Sparrisen!

mycket söt liten tise!

mycket söt liten tise!

Detta är min dröm!

Detta är min dröm! och fat

Min systers första ridtur någonsin!! kul va??

Min systers första ridtur någonsin!! kul va??

Vad har hänt?

Vad har egentligen hänt med min gamla högstadie skola?
Hur långt skall saker å ting få gå innan det sätts stopp för dem?
Mm, frågorna i mitt huvud är många.
Det som man tycker, att det händer bara på andra ställen har hänt.
Ungdomarna har tagit över skolan, och med ett sådant sätt så jag vet inte vad jag skall säga.
Hur kan man bara komma på tanken att köra in med en EU-moped i korridoerna? och hur kan dessa personer komma undan? Det är ju helt sjukt. Vart är vi på väg egentligen? Man börjar ju faktiskt undra.
Men detta är inte det värsta... det värkar nämligen som att det är tillåtet att gå runt å bete sig precis hur som helst. Det var t, ex. en kille som gick bärsärkagång på lärarna och inte vilka lärare som helst, utan på de lärare som är de rättvisaste på hela skolan. Varför skall de få ta all skit bara för att andra inte sätter gränser från början? inte skall det väl behöva komma en massa poliser för att ta hand om en femtonårig liten kille? han bör väl vara så pass mogen så att han kan klara sig själv, eller har jag fel på den punkten?
Skall det verkligen vara tillåtet att en enda person skall få bete sig hur som helst och skämma upp andra elever så att de är rädda när de är i skolan? De kallar jag trygg skolmiljö....??
Nä, slå näven i bordet och bort me ungjävlen, sanna mina ord! Punkt slut!!

Det är sådana här saker som gör mig så himla ledsen och besviken, varför skall man ställa till det för sig när man kan ha det så j***a bra? Snälla tänk på vad ni håller på med!

Mitt första Blogg inlägg!

Idag, tog jag det aktiva beslutet att göra en ordentlig blogg! hm, tja, jag tog helt enkelt tummarna ur ändan och  satte i gång.. om det blev så bra, det vet jag inte precis, men det kan ju alltid bli.

Det kan ju alltid vara kul att ha nånstans som man kan skriva av sig lite när man har myror i fingarna, eller man inte kan somna på kvällarna, vilket inte är så ovanligt... Varför sova?

Hm, jag kanske skall hälsa er välkomna hit föresten... VÄLKOMNA! (man måste ju vara artig, det har jag alltid fått höra ända sedan jag var liten..)