Pubkväll Annabelle!

Igår var det pubkväll på annabelle! riktigt lyckat om jag får säga det själv! det var alldeles lagom med folk! skönt då det var rätt länge sen ja serverade på en pubkväll! men det var trevliga gäster så allt var på topp!
Carin å Alex var och gästade! Frida å Patrick skulle egentlgen oxå me men de skulle göra något annat tror ja synd tycker ju ja!!

Lika kul var det inte i morse då det regnade å ja va tvungen att åka upp ti stallet för att ta in sickan å fölis! Amy fick självklart oxå komma in å oj va hon frös...!  Fast inte lika mycket som förra veckan då stod å skaka hur länge som helst stackars liten...
Ikväll blir det nog en liten vända ti surfside får se om stället rockar... hm vet ja inte om de gör med de kunde ju va kul å kolla läget!
Där finns kanske nån snygg pöjk! hm skulle inte tro det heller.. men då får ja ju njuta av sällskap av mina vänner!!

LööW!

Uppdatering av Niccos Liv!

JA! då har det gått ungefär tre veckor in på sommarlovet eller är det två? jag vet inte riktigt...
Till min och allas förvåning så har jag jobbat otroligt lite, vilket jag kan säga har varit otroligt skönt! Det känns som att man har blivit en helt ny människa! I början var det rätt tråkigt att vara ledig.. inte visste väl jag va man kunde göra när man var ledig heller... men dra er baklänges för undan gick det att ta på sig chillestilen å bara chilla runt å göra massa skoj!
Ridningen som hade blivit lite förhastat kunde jag äntligen lägga ned lite tid på igen och därmed blev Amy på tt helt annat humör!

Efter fem dagars vilan från jobbet var det jätte kul att jobba igen! Hade storstädning i baren där ute vilket behövdes efter några dagars regn.

Midsommar då... hm ... man kan nog kalla det för ett fiasko.. blev inge kul alls. Jag tappade liksom hela party känslan redan från början då det regnade hela dagen.. skit trist.

En övernattning uppe hos Carin har jag hunnit med! det var underbart... massa glass härlig stuga å dåligt väder men vad mer kan man begära när det är sommarlov! haha
Johans fördelsedagskalas får jag ju inte glömma. det var ju den festen som invigde hela sommarlovet!
jag hade sketa roligt, men hm ibland bör man nog inte göra så förhastade saker.... tyglarna på!
Kul hade vi men kankse inte lika kul dagen efter...

Å studentfesten den måste ju oxå nämnas! det var både jätterolig å mindre rolig! jätte kul att där va så mkt folk och att alla va så glada! mindre kul att  jag inte kan hålla käften ibland... hm de hade sina koncekvenser men de är bortglömda nu!
träffade Robin igen... den killen går mej på nerverna...samtidigt som han är en underbar kille (om han bara hade lärt sig att tänka)

å ida!
har ja hunnit me en hel del... hm sov ti halv tolv eller nåt - mindre stolt över, men ja ha hunnit me både häst möte å tjejkväll hos alex som slutade me att både joel å johan kom å hälsa på!! trevligt!
vi kollade filmen som ja hyrde igår, men denna gången fick ja se den med ljud! allt strulade igår så det slutade med att jag fick se filmen ljudlös... eftersom min data heltplötsligt inte vill spela dvd, å sharp(eller vad det nu heter) kontakten glappade.. å min lilla systers dator helt plötsligt inte ville ge ifrån sig något ljud... vadå att ja höll på att få utbrott eller... tyglade mig själv genom att skratta! hm... 

detta var en kort resume av lovet! förhoppningsvis skall jag bli lite duktigare på att skriva... men vi får se.. nästa vecka börjar allvaret! dubbla pass + häst! jag älskar livet!
LÖÖÖÖÖÖW/Nicco!

Får väl ta å skriva lite då..

Man får väl ta å offra två min å uppdatera mitt liv för er...
Idag har ja slarvat bort min bilnyckel 2ggr på en halvtimme.. hur i hela världen lyckas man?
Första gången glömde ja den i ett omklädningsrum å andra gången hade ja lagt den i ett litet fack i väskan som jag inte har något minne av att ja gjort snacka om att man är förvirrad... men men lite smart måste jag dock va då jag fick mvg i social omsorg å mvg på psykologi provet.. så lite hjärna måste de väl ändå finnas där bland allt spindelväv..

Amy fick nya dojjor ida.. glömde att kolla märket men ja kan ju tänka mej att de va gucci eller nåt..haha.. nä men hon var iaf jätte jätte duktig, var så nöjd med henne och hovslagarn var faktiskt tvungen att hålla med denne gången.. annars tycker han bara att hon är dum i huvudet.(egentligen är han nog bara avundsjuk för att hon är så fin) fast de tycker han ju om mej me.. han e en sån där konstig prick som har en massa fördelar om tjejer.. fast egentligen tror jag bara att han har svårt för att uttrycka känslor!

jag har även lärt mig lite KUNG FU ida!! så nu är det bäst att ni passar er för nicco är grymt cool på detta!! haha!! slängde ner hovslagarn på golvet!! mohaha.. men när ja skulle göra det andra gången gick de int så bra.. de visade sig att han hållt på me de i två år.. fast de va ett tag sen... hm men de funka iaf första gången.. tänkte att ja skulle testa de på harry imån!! äntligen!!