FREDAG! fart å fläkt!

Den dåliga veckan börjar ta slut!
Fast i går fick ja "tugga grus" som Emelie sa.. Amy slängde av mej i en stutts serie... jävla häst! hon va inte så underbar ida heller men ja fan ska man göra liksom... svälja å se gla ut!! haha min hästa har damp!!! woooho! nä hon är snäll egentligen hon skall bara komma på de själv..

torsdagskväll igår jobbade elva timmar! bra I need the money!! bilen är på lagning å de blir nog inte överdyrt ändå... lennart hittade en gammal kylare nånstans vilken tur för mig!!

Cissi kommer hem ida så ja ha packat å städat så huset är klart när de kommer!!

å nu väntar jobbet igen...
jippie!!!!!!!!




Löw NICCO 

Onsdag!

hm hur skall man beskriva denna dag??
seg start då ja va lite trött i ögat. men upp kom ja å gjorde mig i ordning för att åka ti hishult å hämta sam-maskinen, för att vid middags tid utföra hudanalys tillsammans med lisa! å det gick jätte bra!!

sedan kom ju dagens överraskning!
harry ringde å bjöd med mig på per gessle konsert!! snacka om att dagen kan vända på en femöring!!
konserten blev lyckat bort sett från lite regn... men vad gör det när man kommer in på vip överallt...haha

nä nu väntar sängen!! klippning i mån så det är upp me tuppen igen!!

puss löw

Måndag!

Uppe me tuppen och  morgonfordade eftersom alla hästarna stod inne i natt me pga de dåliga vädret... men sen gick ja in å la mej igen! sen ringde patrick vid halv nio å tyckte att vi skulle släppa ut fölstona på bete så de va bara å pallra sig upp igen! mockade åt amy sen stack ja å emelie upp ti ridhuset! amy å maja hade visst helt plötsigt fått för sig att byta roller, amy va seg som tusan å maja en riktig raket! jag som trodde att hon skulle va odräglig nu när hon fick vila hela förra veckan!
fast ja ska inte klaga när amy äntligen har lugnat ned sig! hon blir mkt lättare  att rida då!

Idag är det slappe!! yeeahhh!! undrar om vi kommer in.. de e inte säkert men de borde ju gå! bara de inte tar si så där femhundra i inträde... då skiter ja i de!

trivs fortfarnade här hos cissi! underbart men de va lite ensamt i går kväll när carin åkte hem... men ja somna rätt snabbt av trötthet!! va helt slut rösten tar kål på mig fast de e mycke bättre idag! men de tar på krafterna...

Löw!

EN VECKA HOS CISSI!

Ja då har min vecka hemma hos Cissi å Andreas börjat! det är kanon att bo själv! man kan göra precis vad som helst. eller nästan iaf.. men det känns som att man har mycket ansvar, samtidigt är ja väldigt stolt att de litar så mkt på mig! känns toppen!

Idag har jag varit på BBS (busniess building seminar) uppe i tylöhus! det var ett jätte bra föredrag som hölls av bibbi alshammar, therese alshammars mamma och hennes man.
jag lärde mig masssor. och på onsdag har jag och anette bestäm att vi skall göra ett strickt schema till mig för nu har jag gett mig fan på att jag skall upp på scen den 12:e aug. jag blir så frustrerad när andra går upp och jag sitter kvar på min plats... FAN FAN FAN!
hade vatt himla kul att gå LC för då får ja åka me ti Åland!

just de! lite annat roligt är ju att jag har fått min årliga tappa rösten vecka... mycket jobbigt... då jag har lite svårt för att hålla tyst å vila rösten. det låter ju så kul å prata när man inte kan prata! haha låter som att mna är i målbrottet. man kan liksom inte styra sin egan röst.
men men nu väntar sängen!

LöW!!

ALLT BRA IGEN!!

Så nu har allting ordnat  upp sig igen!
har bil för en vecka så att ja kan lämna in min egna på lagning! dubbelpassen är över och nästa vecka skall jag bo hos cissi!! skall bli jätte skönt, det blir som gamla tider man går bara utanför dörren också har man hästen där! skall bli jätte skönt!!! Å allt detta är firat med vin efter jobbet igår! Challe, Iwona; Rickard och jag satt kvar nån timmer efter jobbet å drack å vi hade så himla kul! hm ja blidde full på ett halvt glas.. hm de va nog rätt länge sen ja ja drack!  Å vin till på köpet ja som inte är någon vin drickare.. (eller ja får väl erkänna att det var rosé, men de e inte noga!)

Å Gabbe klarade körkortet igår!! jätte glad är ja för hennes skull!!

På måndag är det slappe igen och alla har bestämt sig för att INTE vara nyktra!! skall bli jätte kul om vi nu kommer in.. vilket inte e säkert de e ju tennisvecka men vi står ju på listan så det borde funka..

Massa Jobb!

En himla massa jobba har det blivit denna helgen å mer blir det! Min sommar semester är över.. inge mer glassande i sol.. nä nu gäller slit varje da!! jippie!!

I lördags full kaos på annabelle... mindre kul men bra gick de ändå! bästa lördagen detta året alltid kul! hm min stegräknare slutade på 10 100 steg! inte illa

Söndagen fortsatte med mej i pizzabuffé, aldrig mer säger jag! shit va svårjobbigt de va! men bra gick de å 150 pizzor hann ja baka ut.. kanske int så bra men va fan ja e ju inte van... sent blev de me för den delen.. halv tolb kunde ja skriva ut mej... å sen upp å börja jobba igen kl åtta ida!! men jag hade as kul på 33:an det är nog bland de roligaste jobbet man kan ha!

men nu väntar min lilla älskling, tro nu inte att de e en kille.... har ju kommit överrens me mej sjäv att de bara är överskattat...

Tacka vet ja Amy!!!!
 

LöW!!